HP Tyres LTD en Racetyres B.V. gaan een samenwerking aan voor NKHTGT

Racetyres BV, de leverancier van race banden voor o.a. de Supercar Challenge en HP Tyres, de leverancier van Dunlop racing tyres, zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf nu kun je je banden rechtstreeks bij Racetyres bestellen. Racetyres heeft alle gangbare maten op voorraad en kan snel leveren. De banden kunnen in euro’s afgerekend worden en er zijn geen douane formaliteiten nodig.
Ook zal Racetyres service verlenen op het circuit. Dit seizoen zullen de mannen van Racetyres onder leiding van Jan Paul van Dongen aanwezig zijn op circuit Zolder bij het evenement Supercar Madness en Jacky’s Racing Day, de nieuwe naam van het evenement dat wij kennen als de Gamma Racing Days. Je kan je banden op het circuit laten monteren of kosteloos afhalen. Door zijn jaren lange ervaring kan Jan Paul je ook adviseren over alle band gerelateerde zaken, dus maak een praatje op Zolder en doe er je voordeel mee!
De prijslijsten in euro’s staan hier: L-sectie, M-sectie. Voor bestellingen kun je contact opnemen met Jan Paul per mail info@racetyres.nl of telefoon +31(0)655503961.
Racetyres B.V. vraagt wel aan de rijders en teams de bestelling tijdig door te geven zodat de voorraad op pijl blijft. De besteltijd voor een race weekend is 8 werkdagen dit omdat de mannen van Racetyres op de donderdag voor een race weekend al onderweg zijn naar het circuit.
Door deze samenwerking en de afwezigheid van Masters Historic Racing en HP Tyres op de HGP, is het eerdere arrangement komen te vervallen.

Racetyres B.V. I info@racetyres.nl I Leeuwerikenstraat 16F2, 2042 CS Zandvoort I Phone: +31(0) 6 555 03 961 I https://hankookracetire.com

Warehouse I Racetyres B.V. I Einsteinstraat 5, 2041 CS Zandvoort I Netherlands